Blog

Vodafone

17-06-2014 17:07

Vodafone..............waar kan ik in godsnaam beginnen..............jeetje! Prrrrrrrrrrr..........misschien begin ik van het begin! 
 

Ietsjes meer dan een jaar geleden kwam er aan de deur een Vodafone verkoper. Hij had mooie praatjes, wij waren toen nog “groen” en dus lieten we hem binnen. Onze provider van toen was XMS, maar we wilden graag nieuwe ideeën horen op de markt van internetten en thuistelefonie. Kijk, het was een zeer aardige kerel, en zo groen zoals je was, geloof je alles wat hij zegt. Dat Vodafone van andere providers heeft geleerd en eigen verbeteringen uitvoerde. Dat ze hetzelfde boden voor minder geld en met betere en mooiere vooruitzichten. Dat er binnenkort één gezamenlijke rekening kwam voor Vodafone thuistelefonie én mobiel bellen! Helemaal geweldig aangezien beide Ger en ik klanten zijn van Vodafone mobiel. Dat er dezelfde zenders aangeboden worden door Vodafone als door XMS én! Hier komt ie! Dat er op alle zenders “terugkijken” mogelijk is!

 

Nou! Wow, zeiden we en tekenden direct het contract!

 

In het jaar dat we klant zijn bij Vodafone gaat echt van alles mis........het media kastje hapert, blijft hangen, opnames verdwijnen.......noem maar op. Na talloze telefoontjes is het modem uiteindelijk verwangen en doet zo veel beter dan ervoor. Wij blij, Vodafone blij, omdat ze ons als klant mogen behouden.

 

Echter, krijg ik op een gegeven moment een brief van UPC waar ze mij een nog betere aanbod doen dan Vodafone, eigenlijk an offer I can't refuse! Dus informeer ik met mensen op Facebook wat de ervaringen met UPC zijn. Sommige waren niet al te positief, maar de meesten juist wel. Volgende stap, bellen met UPC en kijken wat ze met deze mooie aanbieding bedoelen en wat er allemaal in het All-in-een paket zit. Gesprek ging vlot (bedankt mobiele telefoons voor luidspreker! Zo konden we samen het gesprek voeren!) en uiteindelijk toch maar besloten dat we voor UPC gingen. Alles zou door UPC geregeld worden, de overstap, het contact opnemen met Vodafone, alles.

 

Binnen een week kregen we bevestiging van beide UPC én Vodafone dat de overstappen afgerond was. Helemaal leuk! Dacht ik! Maar niet heus! Vanaf dat moment kunnen we als goed is als géén paginas openen als er al eentje open staat, hij kan sowieso bijna geen websites laden, WiFi thuis werkt voor geen meter, steeds maar “Kan geen netwerk vinden”. Dus, Wordfeuden, spelen op de computer, Facebook én Hotmail tegelijk openen gaat simpelweg niet! Zo boos zoals we iedere dag raken op Vodafone zo boos zijn we nog nooit eerder op een provider geweest! Ik ben er klaar mee! Ik kan niks, Kelvin kan zijn huiswerk niet doen, we kunnen thuis geen internet op telefoons ontvangen; alles ligt plat! En hebben wij enig contact gehad met Vodafone??? Hebben ze ons gebeld en enige moeite gedaan om ons als klant behouden??? Hebben ze dat??? NEE! Sterker nog, ze kwamen met een restant factuur van 1 euro die we binnen één week moeten betalen!

Ik zeg, Vodafone, I've got 2 words for you! Go figure them out! Stelletje losers, echt waar.....

 

Kom maar op met die UPC!!!! Nog een paar dagen wachten.............en dan...................het wordt duimen dat het dan wel goed gaat.......

Lees meer

Kinderen

05-06-2014 13:25

Altijd heb ik geroepen dat Kelvin een hele lieve puber zou worden. Mijn eerste kind, zo lief, rustig, altijd maar eerst de kat uit de boom kijken, niemand kwaad willen doen.........gossie, wat heb ik me vergist als moeder! Als ik er nu naar terug kijk, en de hele situatie op nieuw voor me zie, denk ik, tja, hij is nu eenmaal aan het puberen, maar op het moment zelf dacht ik echt dat ik hem achter de behang zou plakken! 
Zaterdag, het lijkt net herfst buiten, maar de kinderen hebben de hele dag binnen gezeten, en ik ook, ik moet gewoon naar buiten! Dus, na het eten, is het plan dat we ouderwets een flink rondje gaan wandelen met z'n allen. Kelvin beslist dat hij een ijsje pakt. Diepvries blijft open. Ik zeg, doe hem dicht. Kijkt hij me aan met zijn puber-ogen, zo van "ga je er iets aan doen dan?". Alleen van die blik word ik al kokend. Hoe het allemaal precies gebeurde weet ik niet meer, het ging zo snel, maar voor dat ik wist, zag ik zijn armen om me heen zwaaien, mijn armen zwaaiden terug, en volgend moment rende hij naar zijn kamer "k*twijf" roepend! Excuse me??? Ik was in shock.......mijn eigen lieve kind......

Ik had het hier bij gelaten, en zijn we alleen met ons viertjes, en de hond gaan lopen. 


Die avond heb ik Kelvin niet meer gezien, tot dat hij na 11 uur toch maar naar onder kwam om zijn excuses aan te bieden. Ik wist het wel, diep in mijn hart wist ik wel dat hij een lieve jongen is. Ik heb hem uitgelegd dat hij best wel boos kan zijn op mij, maar dit soort woorden worden niet geaccepteerd in ons huis. Pff..........is dit nou het begin van een zware puber-tijd???

Wat een verschil van Kiara die gister in eens naar boven ging, en later terug kwam met een kaartje met dit text erin: "Mamma, je weet toch dat ik hartstikke van je hou dus daarom is dit voor jou. Ik krijg soms tranen van geluk en daarom vind ik het lief dat jij mij troost. Ik vind je lief, Kiara I <3 love you

Hoe heerlijk is dit??? En Kaj dan, ik kom hem een kus en knuffel geven als ie op bed ligt. Hij straalt helemaal en zegt tegen me, "ik vind het zo gezellig met jou!"

Ach, kinderen.................het blijven raadsels..............maar ik hou zielsveel van ze! <3 <3 <3 

Lees meer

Eerste blog

04-06-2014 18:10

Zo, daar gaan we dan! Mijn eigen blog is een feit! Hier ga ik lekker van me afschrijven, want geloof me, ook ik maak spannende dingen mee, ha ha! Met 3 kinderen, waar eentje inmiddels behoorlijk aan het puberen is, is er genoeg te beleven. Ik moet zeggen, dat ik wel grappige kinderen heb, want ik lig iedere dag in deuk met ze! En dat maakt het leven stukje makkelijker, want door de crisis kan het soms somber lijken. 

Maar goed, let niet op op mijn fouten, want zoals de meeste van jullie al weten, Nederlands is niet mijn moeder taal. En daarnaast heb ik gemerkt dat ik hier geen auto correct heb! Aaaaa! Wat moet ik nou zonder! 

Het begin is er, de rest komt van zelf wel. Ik moet eerst nog uitzoeken hoe het allemaal werkt, hoe ik mijn eigen plaatjes kan uploaden, mijn eigen twist en kleurtje aan deze website geven! 

Bedankt voor het lezen, tot de volgende keer 

 

:) 

Lees meer